crew 2018
Alt udsolgt

Billetter til  Oktoberfest Broager

Billetter til Oktoberfesten i Broager, kan kun købes hos vores dygtige fest-ambassadører. Fest-ambassadørerne er lokale kontaktpersoner, som har sagt ja til at sælge billetter til venner og bekendte i deres netværk og de råder hver især over 42 billetter til deres delstat/bord. På nedenstående liste finder du en oversigt over delstaterne, samt navn og tlf. nr på de enkelte ambassadører.


Ledige billetter sælges fra D.1/3-2024 kl.10.00 og du skal være fyldt 18 år for at deltage. Det er først til mølle, da der er mange om buddet. Prisen pr. billet er 310,- kr.


Er de 42 biilletter ved de enkelte borde solgt, har den pågældende ambassadør ikke flere billetter til sin rådighed. Skulle man kontakte en ambassadør som melder udsolgt, kan man naturligvis forsøge en anden ambassadør.


Er alt udsolgt, kan man skrive en mail til michael@oktoberfestbroager.dk og komme på ventelisten, i tilfælde af afbud pga. sygdom eller andet. Der er desuden mulighed for at melde sig som frivillig hjælper til festen, hvis man ikke kan få billetter. Dette gøres ligeledes på mail til michael@oktoberfestbroager.dk.